Dinerkaart

Omdat wij altijd bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe uitdagende gerechten, werken wij met een kleine maar steeds wisselende kaart. Wij koken met de seizoenen mee en gebruiken daarbij dagverse producten. Heeft u allergenen of speciale dieetwensen, laat het aan ons weten.

VOORGERECHTEN 9,00

Rosbief

antiboise

Gemarineerde zalm

yoghurt | zoetzure biet

Gefrituurde geitenkaas

rode-ui-vijgenchutney

SOEP 6,00

Mosterdsoep*

uitgebakken spekjes

Soep van de dag

wisselende soep

SALADE 16,00

Runderbiefstuk

chimichurri | diverse slasoorten | courgette

Zalm & Gamba

gemarineerde zalm | zoetzure bietjes | yoghurtdressing

Geitenkaas

gefrituurde geitenkaas | balsamico | uiencompote

HOOFDGERECHTEN 20,00

Ossenhaas

ovengroenten | pomme dauphine | saus soubise

Vis van de dag

ovengroenten | aardappelpuree

Varkensfilet

paddenstoelenrisotto | oregano jus

Eend

ovengroenten| aardappelpuree | 5 spices jus

Pasteitjes met paddenstoelenvulling

ovengroenten | aardappelpuree | antiboise

Plates

Varkenshaassaté 14.00

Broodje hamburger 15,60

DESSERT 7,00

Dessert du Chef

tip van de chef

Dame Blanche

vanille ijs | chocolade saus | slagroom

Coupe Malaga 7,40

gemengde noten | rum-rozijnen ijs | slagroom

Bonbons uit eigen keuken 4,50

4 stuks