Vacature Horeca Teamleider

Bedrijfsprofiel:

Vakantiepark Cnossen Leekstermeer is een veelzijdig recreatiebedrijf gelegen in noord Drenthe, vlak bij Groningen en te midden van de prachtige Onlanden, direct aan het Leekstermeer. Binnen ons familiebedrijf hangt een ontspannen sfeer waarbij we als gezamenlijk doel hebben onze gasten een fantastische beleving te bieden, ontspannen of actief, een drankje op het terras of een langer vakantieverblijf, maar met altijd een persoonlijke touche en een resultaat boven verwachting.
Met een Vakantiepark, Restaurant, Bootverhuur, Jachthaven en Surf en Zeilschool is het werken bij Cnossen Leekstermeer altijd dynamisch en afwisselend!
Werken bij een hecht familiebedrijf én leren zeilen en surfen na werk? Start als fulltime horeca teamleider bij Restaurant Cnossen Leekstermeer in Noord-Drenthe.

Wat ga je doen?

Als horeca teamleider neem jij de dagelijkse verantwoordelijkheid over het restaurant op je en geef je samen met één fulltime collega leiding aan een jong en enthousiast team van bedieningsmedewerkers. Je begeleidt en coacht dit team om ervoor te zorgen dat ze elke dag beter worden. Daarnaast zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en ze met een glimlach naar huis gaan. Je bent als gastheer/gastvrouw verantwoordelijk voor de totale beleving van onze gasten.

Werkdagen en -tijden:

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime of fulltime horeca teamleider. Je bent tussen de 24 en 38 uur per week beschikbaar, start om 11:00 uur ’s ochtends en sluit samen met je collega’s het restaurant af.

Wat wij bieden:

Een uitdagende baan als teamleider
Een prima salaris en kans op een vast contract
Flexibele werktijden
Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
Werken binnen een gezellig, jong en informeel familiebedrijf

Wat wij vragen:

Je hebt minimaal MBO 4 werk en denkniveau
Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré
Communicatief sterk, flexibel en stressbestendig
Motiverende en enthousiaste houding
Gastvrij

Zoek jij ons?

Stuur jouw motivatie en CV naar ellis@cnossenleekstermeer.nl ter attentie van mevrouw E. Offereins.